Författarcoachning

Behöver du hjälp under skrivprocessen? Tjänsten författarcoachning finns tillgänglig för manus som inte är färdigställda.
Författarcoachning

Det blir allt vanligare att ta hjälp av författarcoach redan under skrivprocessen, innan grovmanuset är färdigt och redo för redaktörstjänst, lektörsutlåtande, språkgranskning och korrekturläsning. Genom att använda författarcoachning kan du undvika att hamna fel i början av din bok – kanske behöver du bolla planeringen inför en helt ny idé, kanske är du ute efter konkret feedback på bokens första fem sidor eller önskar mer kontinuerlig respons en gång i veckan eller efter att varje kapitel är skrivet. Vi hörs på telefon, via mejl eller träffas, helt utifrån hur du vill lägga upp det.

Oavsett vilken typ av hjälp du vill ha finns jag här för dig i egenskap av författarcoach med expertis i just den bransch som är din målsättning – bokbranschen.

Ta gärna en titt på mina andra tjänster: redaktörstjänst, lektörsutlåtande, språkgranskning, korrekturläsning och textproduktion (baksidestext, följebrev, författarpresentation, artiklar och content, med mera).

Välkommen med din förfrågan så diskuterar vi upplägget för ditt skrivande, på din väg mot att bli författare!